2022 рік для Between the Walls 

Привіт! Якщо це перша наша публікація, яку ви читаєте, то приємно познайомитися. Ми - українська студія дизайну інтер'єру. Сьогодні ми хотіли б поговорити про 2022 і підбити підсумки нашого року.

Illustration

Ми не будемо починати зі слів, що цей рік був важким, але наступний буде кращим. Але ми хочемо сказати, що 2022 рік став для нас неймовірним викликом, дав нові можливості та навчив знаходити вихід із ситуацій, які ми не можемо контролювати. Цього року ми відсвяткували 3 роки з дня заснування студії, пережили початок повномасштабної війни в Україні, збирали команду з усього світу і працювали навіть в умовах блекауту. Але почнемо з самого початку.
Січень-лютий 2022 рокуМи святкували новий рік, і все ще виходили з кризи ковід-19. Ми не могли собі уявити, що буде наступного місяця. У нас було понад 20 активних проектів в Україні на стадії реалізації й планували насичений новий рік.
24 лютого-березеньПочаток повномасштабної війни в Україні повністю змінив вектор нашого життя та розвитку. Наша команда з київського офісу роз'їхалася по всьому світу. Наші поточні проекти в Україні заморожені, як і діяльність наших соціальних мереж.

Співзасновник студії Андрій Анісімов переїхав до Чернівців, де став співзасновником волонтерської організації та займався виготовленням бронежилетів для ЗСУ. А співзасновниця студії Вікторія Карєва рятувала покинутих котів з Київській області. Кожен член команди працював на своєму фронті.
Квітень 2022 рокуНавіть з початком війни ми не розпалися як студія, всі наші співробітники залишилися й отримували зарплату за ту роботу, яку ми могли знайти. Ми почали активно працювати на міжнародній арені й отримували проекти в Європі.
Травень 2022 рокуЦей місяць став періодом відновлення і розставлення пріоритетів. Ми розширили команду спеціалістом з маркетингу. І повернулися до попереднього процесу роботи.Офіс у Києві вже функціонує, а співзасновниця Вікторія, як наш представник, працює у Франції та по всій Європі.

Літо було дійсно активним для нас як студії і стало періодом потужного зростання.
Червень-липень 2022 року- Ми стали членами французької асоціації: Alliance France Design - Одне з найбільших медіа Amazing architecture опублікувало наш проєкт Chicago Quite Apartment в медіа та соціальних мережах - Перейшли межу у 2 тисячі підписників в Instagram та понад 25 тисяч переглядів на Pinterest
Серпень- Ми стали членами провідної нідерландської асоціації дизайнерів BNO - Запустили блог на сайті- Закінчили та відфотографували перший проект в Києві, з початку повномасштабної війни та назвали його "Нове життя"

Illustration

Осінь - грудень 2022Напевно, найважчий період з початку війни в Україні з точки зору нових ракетних обстрілів та повних відключень електроенергії. Але ми не припинили активну роботу і навіть подавали заявки на перші конкурси.
Вересень 2022Ми почали відкривати для себе Метавсесвіт і опублікували там свій перший проект New Reality Space. Тільки цей проект вже був опублікований в чотирьох топових європейських, азійських та світових медіа.
Жовтень 20221 жовтня ми відсвяткували наш третій день народження з командою в Києві. Запустили наш Тік Tок, тож тепер окрім Instagram, Pinterest, Facebook та LinkedIn, ви також можете знайти ще й там. Прихід холодів і зими знаменував для нас новий період. Регулярні відключення світла та проблеми з організацією роботи. Згодом тотальні блекаути. Це все вдалося досить швидко вирішити за допомогою генератора і Старлінка. Тепер у нас є все, для того щоб продовжувати працювати, створювати дизайни для вас та наближати перемогу Україні.

Illustration

Підсумовуючи цей рік, ми отримали понад 70 міжнародних публікацій про наші проекти в таких виданнях як Archello, Amazing.architecture, Dwell, Archilovers, Yinji Space, Archinect, Architizer, Office Snapshots, G&G, Archilovers, Design verse, EDPA, DAS. Серед них - три друковані видання. Інтерв'ю із засновниками студії також буде опубліковане в голландському щорічнику BNO Yearbook 22

Наш офіс Tobacco став проектом 2022 року за версією Archello і в G&G ми були в топі пошуку серед українських студій.

Between the walls вже працює у Франції, Бельгії, Саудівській Аравії, Дубаї, Португалії, Данії, Сполучених Штатах Америки, Великій Британії, Іспанії, Норвегії та ще багато всього попереду.

За 2022 ми створили понад 20 нових дизайн-проектів, а понад 10 об’єктів по всьому світу знаходяться на етапі реалізації з нами зараз.

Попри те, що ми планували, що цей рік буде зовсім іншим, ми робимо все можливе, щоб стати сильнішими і надавати вам кращий сервіс в майбутньому.

Illustration