G&G Apartment

Площа: 55,4 м2.Адреса: КиївБюджет усього ремонту: 1300 $ м2.

Даний проект ми створювали для молодого чоловіка, котрий працює вдома, обожнює готувати і не любить зайвих деталей у інтер’єрі, як, до речі, і ми. Основою інтер’єру є спальня, яка відгороджена від кухні-вітальні скляною перегородкою і, водночас, наче є невід’ємною частиною одного великого простору. В спальні домінує дерево, так як це приміщення має бути найзатишнішим у квартирі. Біля ліжка розташовані лаконічні підвісні світильники, а задля відчуття повної приватності ми додали перед скляною перегородкою гардину. Не дивлячись на невеликі розміри квартири, нам вдалося повноцінно використати кожен її метр. Тут розташоване функціональне просторе робоче місце, яке ми візуально виділили чорним кольором та додали регульований світильник. Перейшовши до кухні-вітальні ми бачимо витриманий у світло-сірих тонах простір із широкоформатною плиткою на стіні, котра разом із акцентним зеленим килимом грають головну роль цього приміщення. Острів і масивна частина кухні, у вигляді вбудованої шафи, дали нам можливість мінімізувати кількість верхніх фасадів кухні, щоб стіна залишалась ненагромадженою та легкою.Санвузол, за своєю тональністю, продовжує лейтмотив усієї квартири і повністю облицьований плиткою. Ми вирішили розділити це приміщення на темну і світлу зону, створивши атмосферу перебуття у «печері» під час прийому душу. Також, фасади ми наблизили до кольору плитки та повторили світильники, котрі розташували у спальні. Завітавши до передпокою ми бачимо виділену плиткою зону для верхньго одягу та мокрого взуття. Тут же ми додали велике дзеркало, що збільшує простір і виконали стіни у білому кольорі, щоб зробити простір світлішим через відсутність природнього освітлення.

Illustration